Bomford-vaakatasoleikkurit

 

Falcon Evo

 

Urakoitsijoille suunniteltu mallisto, jossa kolme erilaista puomiratkaisua:

  • Suora teleskooppipuomi takaa sivulle
  • Nivelpuomi traktorin sivulle
  • Nivelpuomi traktorin sivulle, murskainpään eteen ja taakse ohjausominaisuudella

Ulottuvuudet 5,5 metristä aina 6,5 metriin asti mitattuna traktorin keskilinjasta murskainpään (1,2 m) ulkoreunaan.

Falcon puomimurskaimet kiinnitetään traktorin taka-akselille ja ne voidaan tarvittaessa irrottaa traktorista nopeasti kätevien akselikiinnikkeiden ansiosta.

Yleisin ohjausjärjestelmä Falcon puomimurskaimille on tietokonepohjainen ICS joystick, mutta myös muita ohjauksia on saatavana.

Falcon puomeihin sopiviin Pro-Trim murskaimiin on saatavissa erityyppisiä teriä joko tienvarsien tai puska-aitojen leikkaamiseen.


 

 

Buzzard

 

Maaston muotoihin sopeutuva Tri-Wing tasoleikkuri on suunniteltu isommille avoimille nurmille tai kesantoalueille. Tasoleikkurin rakenne jakaa leikatun silpun tasaisesti kasoja jättämättä. Leikkuuleveyksiä on valittavissa kaksi joko 4,6 m tai 6,0 m, joiden kuljetusleveydet ovat vastaavasti 2,4 m tai 2,6 m. Leikkuu korkeutta voi säätää Tri-Wing 4600 mallissa 25 mm ja 375 mm välillä sekä Tri-Wing 6000 mallissa 50 mm ja 325 mm välillä. Teräakselien kupukeskiö vähentää terien haukkaamista maahan matalilla leikkuu korkeuksilla. Normaaliterien lukumäärä on 3x3 eli 9 kpl, silppuavat pariterät ovat hyvä vaihtoehto voimakkaalle apilakasvustolle. Tukipyörästö on jousitettu ja molemmat mallit on saatavissa telipyörästöllä jolloin ajosuuntaan poikittain olevien kohoumien merkitys vähenee lisäksi suuri pyöräkoko vakavoittaa tasoleikkurin kulkua.