Western Fabrications perävaunut

Western Fabrications tehtaat ovat Englannissa ja Liettuassa. Yhtiöllä on pitkä kokemus koneiden valmistuksesta - eikä ainoastaan traktorien perävaunuista vaan myös lietevaunuista, lannan levittimistä ja erilaisista kippiperävaunuista ja säiliöistä.

Alusta alkaen yhtiö on panostanut tuotekehitykseen ja uusimpaan tekniikkaan. Western Fabricationsin kokeneet suunnittelijat kehittävät jatkuvasti uusia tuotteita. Yksi uusimmista tuotteista on karjan kuljetukseen suunniteltu perävaunu, joka on kerännyt runsaasti kiinnostusta.

Kaikki yhtiön tuotteet täyttävät EU standardit ja ne ovat viljelijöiden vaatimusten mukaisia. Tehtaan tavoitteena on valmistaa viljelijöille ympäri maailmaa luotettavia, käyttäjä-ystävällisiä ja nykyaikaisia koneita. Tuotannosta valtaosa menee vientiin.

Kuva: Western-viljavaunun lastin purkua

 

Uusinta teknologiaa metallinkäsittelyyn

 

Vaunujen valmistuksessa käytetään uusimpia koneita metallilevyjen työstämiseen, taivuttamiseen, leikkaamiseen ja metallin koneistukseen. Käytössä on myös sähköstaattinen pinnoitusjärjestelmä ja kaikki muu metallin prosessoimiseen tarvittavat järjestelmät. Tuotteet on suunniteltu viimeisintä tietokonetekniikkaa käyttäen ja valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Näin varmistetaan kaikkien yhtiön tuotteiden korkea laatu, luotettavuus ja kestävyys.

Kuva: Western W10DL -maansiirtovaunu

Kuva: Western W10T -viljavaunu