Montefiori-maantasauslanat

Montefiori on vuonna 1969 perustettu yritys, jolla on pitkä kokemus maantasauslanojen valmistuksesta. Montefiorin tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Montefiorin maantasauslanoissa on avoin joutsenkaularunko, joka mahdollistaa suurienkin maamassojen siirtämisen nopeasti. Rakenteen ansiosta terän ja rungon väliin jää paljon tilaa ja maata voidaan siten siirtää kerralla enemmän. Mallistosta löytyy sopiva lana kaikkiin tarpeisiin, 1,6 metristä aina 7 metriin asti.

Montefiori-maanatasauslanaa voidaan ohjata automaattisesti laserin tai GPS:n avulla. Vastaanotetun säteen perusteella ohjausyksikkö säätää terän korkeutta ylös-, tai alaspäin. Terän korkeuden säätöä varten lanassa on oma hydrauliikka, jota käytetään traktorin voimanottoakseliin kiinnitettävän pumpun kautta. Kaarevan terän ansiosta maa pyörähtää helposti eteenpäin ja työ on siten nopeampaa ja kevyempää.  Lisäoptiona saatavilla on täysautomaattinen suunnittelulaitteisto, jonka avulla hankalatkin pellot saadaan helposti tasoitettua. Lana voidaan varustaa myös GPS laitteistolla, jolloin päästään parhaaseen mahdolliseen työskentelytarkkuuteen.

Roma 400 L ja sitä pienemmät mallit ovat saatavilla myös ilman laserohjausta, jolloin terän korkeutta säädellään manuaalisesti traktorin omalla hydrauliikalla. Täten saadaan erittäin kustannustehokas ratkaisu maantasaukseen.

 

Montefiori Roma 300 L

 

Montefiori Roma 300 L on ominaisuuksiltaan vastaava kuin Roma 400 L. Roma 300 L:n työleveys on 3 metriä. Roma 300 L voidaan ohjata manuaalisesti, laserin-, tai GPS:n avulla. Laitteessa on teleskooppinen, 2-pyöräinen teliakselisto. Roma 300 L:ssä on sama avoin rakenne kuin isommissakin malleissa, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn. Terässä on vakiona hydraulinen vaakakallistus. Lanaa voidaan käyttää myös kuljetusasennossa terän keskiosalla, jolloin työleveys on 2,45 m.

 

Montefiori Roma 400L

 

Montefiori Roma 400 L:n työleveys on 4 metriä. Roma 400 L voidaan ohjata manuaalisesti, laserin-, tai GPS:n avulla. Laitteessa on teleskooppinen, 2-pyöräinen teliakselisto. Roma 400 L:ssä on sama avoin rakenne kuin isommissakin malleissa, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn. Terässä on vakiona hydraulinen vaakakallistus. Lanaa voidaan käyttää myös kuljetusasennossa terän keskiosalla, jolloin työleveys on 2,45 m.

 

Montefiori Roma 500 Extensible

 


Montefiori Roma 500 extensiblen työleveyttä voidaan säätää teleskooppisesti 3-5 metrin välillä. Laitetta voidaan ohjata manuaalisesti, laserin-, tai GPS:n avulla. Laitteessa on teleskooppinen, 3-pyöräinen teliakselisto. Roma 500 extensiblessa on sama avoin rakenne kuin isommissakin malleissa, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn. Terässä on vakiona hydraulinen pysty- ja vaakakallistus.

 

Montefiori Roma 500 N

 

Montefiori Roma 500 N:n työleveys on 5 metriä. Roma 500 N voidaan ohjata manuaalisesti, laserin-, tai GPS:n avulla. Laitteessa on teleskooppinen, 3-pyöräinen teliakselisto. Roma 500 N:ssä on sama avoin rakenne kuin isommissakin malleissa, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn. Terässä on vakiona hydraulinen pysty- ja vaakakallistus. Lanaa voidaan käyttää myös kuljetusasennossa, terän keskiosalla, jolloin työleveys on 2,45 m.

 

 

Montefiori Roma 600 M

 

Montefiori Roma 600 M:n työleveys on 6 metriä. Roma 600 M voidaan ohjata manuaalisesti, laserin-, tai GPS:n avulla. Laitteessa on teleskooppinen, 3-pyöräinen teliakselisto. Roma 600 M:ssä on avoin joutsenkaularakenne, joka mahdollistaa suurien maamassojen siirtämisen nopeasti ja tehokkaasti. Terässä on vakiona hydraulinen pysty- ja vaakakallistus. Lanaa voidaan käyttää myös kuljetus-asennossa, terän keskiosalla, jolloin työleveys on 2,45 m.

 

Montefiori Roma 700

 

Montefiori Roma 700 on järeä maantasauslana kovaan käyttöön. Sen työleveys on 7 metriä ja tehon tarve 350-600 hv. Roma 700:n runko on suunniteltu kestämään jopa 700 hv:n vetotraktori. Roma 700 voidaan ohjata manuaalisesti, laserilla ja GPS:n avulla. Laitteessa on teleskooppinen, 4-pyöräinen teliakselisto. Roma 700:ssa on avoin joutsenkaularakenne, joka mahdollistaa suurien maamassojen siirtämisen nopeasti ja tehokkaasti. Terässä on vakiona hydraulinen pysty- ja vaakakallistus. Lanaa voidaan käyttää myös kuljetus-asennossa, terän keskiosalla, jolloin työleveys on 3,20 m.