Linddana TP-sarjan hakkurit

Linddana on hyvällä menestyksellä valmistanut hakkureita jo yli 30 vuotta. Kaikki TP-hakkurit valmistetaan Tanskassa ja ne täyttävät EU:n turvallisuusvaatimukset.

Korkea laatu, hyvä toimintakyky ja kestävä muotoilu sekä läheinen yhteistyö eri maiden ammattilaisten ja käyttäjien kanssa on merkinnyt sitä, että Linddana on nykyään yksi Euroopan johtavista hakkureiden valmistajista, ja sillä on huomattava vienti moneen maahan ympäri maailmaa.

Katso esite hakkureista täältä (englanniksi).

TP-sarjan hakkurit - Puutarhaan, puistoon ja metsään

Puutarhasarja - TP 100-sarja

Soveltuu käytettäväksi pienemmissä puutarhoissa, missä tilaa on vähän. Erittäin tehokas pieni hakkuri, jota on helppoa siirtää paikasta toiseen, ja joka suoriutuu kaikesta puutarhoissa ja puistoissa syntyvistä harventamisen tuloksena syntyvistä oksista ja risuista. Tyypilliset käyttäjät ovat omakotiyhdistykset, puutarhojen palveluyritykset, asuntoyhtiöt ja hautausmaat. Puutarhasarjan hake on hyvin suosittua käytettäväksi maanpinnan katteena.

 

Puistosarja - TP 150-, 200- ja 250-sarjat

Puistosarjan hakkureiden rakenne tekee niistä erinomaisia kaiken vihreän jätteen hakettamiseen aina pensasaitojen risuista suuriin oksiin ja kokonaisiin puihin saakka. Yksi puistosarjan suurista eduista on hakkeen tasainen laatu. Tämä tekee puistosarjan hakkureista hyvin käyttökelpoiset valmistamaan haketta käytettäväksi sekä pienemmissä hakelämmityslaitteissa, joissa usein asetetaan suuria vaatimuksia hakkeen kokoon, että maanpinnan katteeksi penkeissä tai kompostointiin.

 

Metsäsarja - TP 230-, 270-, 280, ja 400-sarjat

Metsäsarja on tarkoitettu puiden hakettamiseen, jolloin lähtökohtana on niin suuri kapasiteetti ja niin tasainen hakelaatu kuin mahdollista. Metsäsarjan hakkeiden hake käytetään laajalti lämmitystarkoituksiin suurissa ja keskisuurissa hakekattiloissa, sekä katteena istutuksissa, poluilla ja käytävillä.
Hakkureita valmistetaan useampina malleina riippuen siitä, käytetäänkö niitä harvennushakkuussa vai ajoon siten, että puiden rungot on ajettu ajouran varteen.
Metsäsarja tarjoaa koneita, joissa on integroitu perävaunun vetokoukku niin että puuhake voidaan "puhaltaa" suoraan perävaunuun. Tämä on ratkaiseva tekijä tehokkaalle työlle, missä nopea korjuu ja hakkeen maahan levittäminen mm. poluille ja maanpinnan katteeksi on välttämätöntä. Suurimpia koneita metsäsarjassa voidaan, tai pitää, syöttää nosturin avulla, koska puiden läpimitta voi olla jopa 40 cm.

Videot

 

TP 200-sarjan hakkuri työssä

 

 

TP 400-sarjan hakkuri työssä