Fransgård-lumilingot


Tanskalaisen Fransgårdin lingot on tehty vaativille Norjan ja Alppien markkinoille. Suomalaiseen käyttöön ne ovat erinomaisia urakointilinkoja. Mallistossa on kahta lumilinkosarjaa; V-linkoa, sekä poikittaisruuvilla varustettuja kaksivaihelinkoja. V-linkojen teho on 8-16 m³/min ja S-linkojen 9-16 m³/min mallista riippuen. Kaikissa malleissa on poistoputken avaaminen helppoa heittokammion tarkistamiseksi. Lingot on myös varustettu tukevilla nostokorvakkeilla, jotta siirtely esim. varastoinnin aikana helpottuisi.

V-lingot


V-linkojen työleveydet ovat 220 (V-230) ja 255 (V-255) cm. Heittoputken kääntö on 360°. Molemmissa malleissa on vakiona säädettävät jalakset ja käännettävät kulutusterät. Syöttösiipiä on 4 kpl ja heittosiipiä 6 kpl.  Molempiin malleihin saa lisävarusteena hammastetun reunasiiven oikealle puolelle, malliin 255 myös vasemmalle, sekä hydraulisen heittopituuden säädön. Lumen maksimisyvyys V-230:llä on 64 cm ja V-255:llä 76 cm.

Kaksivaihelingot


Poikittaisruuvilla varustettuja S-linkoja on kahta työleveyttä (220 ja 255 cm), joista molemmissa on kaksi mallia: pelkästään hinattava tai kolmeen suuntaan linkoava. Kolmeen suuntaan linkoavaa voidaan käyttää traktorin takana vedettävänä tai työnnettävänä, tai sitä voidaan työntää etunostolaitteeseen kiinnitettynä. Kaikissa malleissa on syöttöruuvi ja 4 kpl heittosiipiä, 360° hydraulinen poistoputken kääntö, säädettävät jalakset ja käännettävät kulutusterät. Lisävarusteina on saatavana hammastettu reunasiipi oikealle puolelle, malliin 255 myös vasemmalle, hydraulinen heittopituuden säätö, sekä 255-malliin kuormausputki esim. kuorma-autoon lastaamista varten. Lumen maksimisyvyys on 220:llä 65 cm ja 255:llä 90 cm.