Fransgård-haravapöyhimet

RV-sarja


RV-sarjassa on varmatoiminen kardaanivoimansiirto. Kääntyvä vetolaite ja leveät renkaat kiinteästi akseloituna takaavat tasaisen työjäljen. RV 390:ssä on telipyörät.


SV-sarja


SV 250 on erinomainen kone säilörehun murskaukseen ja karhotukseen. Ylä-alasuunnassa pöyhien se tekee karhosta korkean ja ilmavan. Vahvat, eri linjoihin asetetut piikit nostavat materiaalin tehokkasti ylös ja suuret säädettävät karhottimet muokaavat karhon. Karho voidaan siirtää sivulle kääntämällä kone vinoon asentoon tapin avulla ilman työkaluja ja karhoja voidaan näin myös yhdistää. Pyörät kääntyvät vapaasti ja niiden korkeus on säädettävissä ilman työkaluja. Työntövarsi on hahlossa, jollon kone seuraa hyvin maanpinnan muotoja. Voimansiirto tapahtuu neljällä kiilahihnalla. SV 250 SE -mallissa on poikittaiskuljetin.

SV 250 SE on muutoin
SV 250:n kaltainen, mutta se on varustettu poikittaiskuljettimella


TI-sarja


TI-haravapöyhimet työleveyksiltään 3,4-6,2 m ovat suurten pinta-alojen tehokoneita. Niiden piikit toimivat haravointiasennossa luovuttavina käsitellen heinää hellävaraisesti ja jättäen karisemistappiot mahdollisimman pieniksi. Pöyhintäasennossa piikkiakselit on lukittu ja roottorit ovat kallistuneina eteenpäin. Vetolaite on kääntyvä, ja kone asettuu työskentelyasennossa automaattisesti hinattavana toimivaksi. Maasta nostettaessa kone myös lukittuu automaattisesti kuljetusasentoon. Koneessa on leveät renkaat, joilla on hyvä kantokyky. TI-6000:ssa on telirenkaat ja hydraulinen työleveyden ja kallistuksen säätö. Etukarhotin TI 6000 FL on erityisen kätevä pyöröpaalaajille, sillä traktorin ohjaamosta on helppo pitää paalauskarho halutun levyisenä kaikissa olosuhteissa.