Dalbo-kultivaattorit

Dalbo Dinco


Dinco-kultivaattorissa on markkinoiden vahvin rakenne. Sen riittävä omapaino ja maahakuinen terä muokkaavat tehokkaasti kovatkin maalajit. 48 cm leveä terä leikkaa muokkauspohjan koko leveydeltä mullaten oljen ja sängen tehokkaasti. Leveän terän ansiosta piikkejä tarvitaan vähän ja Dincon rakenne on avara ja tukkeutumaton. Kaikissa malleissa on kaksi piikkiriviä, joiden jäljessä kulkevat muokkausjäljen tasaavat lautaset. Lautasten halkaisija on 46 cm ja niitä säädetään helposti ja tarkasti kammella. 50 cm:n varpajyrä pitää työsyvyyden muuttumattomana. Lisävarusteena saa T-kiekkopakkerin tai varpajyrän taakse 40 cm:n lattarautajyrän.

Piikkeihin on valittavana hydraulinen laukaisu tai murtopultti, joka voidaan muuttaa hydrauliseksi jälkeenkin päin. Hydraulilaukaisimet on varustettu paineakulla, mikä mahdollistaa laukaisuvoiman säätämisen olosuhteiden mukaan hyvän muokkaustuloksen varmistamiseksi ja kultivaattorin säästämiseksi. Kulloinenkin laukaisuvoima on nähtävissä kultivaattorissa olevasta painemittarista.

Dalbo Dinco toiminnassa:


Dalbo Tri-Max


Tri-Max on Dalbon uusi järeä kultivaattorimallisto. Tri-Max muokkaa tehokkaasti: sen piikit ovat kolmella piikkiakselilla, joiden jälkeen on tasoituslautaset. Muokkausjäljen viimeistelee T-kiekkopakkeri.

Muokkauspohja leikkautuu täysin yhdellä ajokerralla Tri-Maxin 300 mm leveillä siivillä varustetuilla kärjillä. Piikkien erikoismuotoillut kärjet sekoittavat tehokkaasti sängen ja kasvijäänteet. Tri-Maxin 85 cm korkea runko läpäisee helposti suuria massoja vielä 25 cm muokkaussyvyydessäkin. Tasoituslautaset sekoittavat ja viimeistelevät pinnan ja jättävät sen tasaiseksi ja sileäksi. T-kiekkopakkeri pitää työsyvyyden tasaisena ja tiivistää pinnan optimaalisesti.

Tri-Max NSH on varustettu uudella 2-D piikillä, joka pääsee tarvittaessa joustamaan vaakakatasossa 20 cm ja pystysuunnassa hydraulisella laukaisimella 30 cm. Muokattaessa syvempään, aina 30 cm asti, käytetään kapeita 50 x 20 mm kärkiä.