Ajettavat koneet

Maatalouskurottajat ja pienkuormaimet viljelijän tarpeisiin

 

Manitou Group on maailman johtava materiaalinkäsittelyn yritys. Y-Agro:n myyntiin Manitou-maatalouskurottajat ja Mustang-pienkuormaimet tulivat vuoden 2014 syksyllä.

Edelläkävijänä ja useiden patenttien haltijana Manitou on ensimmäisenä valmistajana luonut asiakkailleen REDUCE-ohjelman. Ohjelman avulla voi pienentää polttoaineen kulutusta ja vähentää hiilidioksidipäästöjä parantamalla energiatehokkuutta, mikä samalla pienentää asiakkaan käyttökustannusta. Tuotantoyksiköiden kasvaessa kurottajien merkitys logistiikkaketjussa lisääntyy ja eurooppalaiseen tapaan kurottajasta tulee ensisijainen ratkaisu materiaalivirtojen hallintaan. Manitou kurottajat ovat markkinoiden parasta laatua ja kestäviä ammattilaisen työkaluja, joissa myös käytön helppous ja ergonomia on loppuun asti mietittyä. Kattavan malliston nostotehot 2,5 tonnista aina 6 tonniin ja nostokorkeudet 6 metristä aina 10 metriin.

Manitou konserniin kuuluvat Mustang pienkuormaajat soveltuvat moniin maatalouden töihin. Pienen kokonsa ja runko-ohjauksen ansiosta kuormaajat ovat ketteriä ja mahdollistavat tehokkaan työskentelyn. Ketterän pienkuormaaja malliston nostotehot aina 1160 kg asti.